Duurzame groeimotor

Participaties

Als onafhankelijke holding bouwde Hasco Invest de afgelopen 50 jaar een portefeuille uit in de vijf investeringsdomeinen van vloeibare brandstoffen, klimatisatie, hernieuwbare energie, logistiek en vastgoed. Met strategische partnerships verenigen we onze expertise en slagkracht met de visie en ambitie van afzonderlijke bedrijven. Hasco Invest positioneert zich hierbij als een duurzame groeimotor. Door te zorgen voor een optimale operationele dienstverlening binnen de bedrijven, komt er tijd en ruimte voor innovatieve ideeën en een toekomstgerichte visie met oog voor mens en milieu. Twee noodzakelijke elementen in het groeiproces van bedrijven. 

Comfort Energy Group
01

Comfort Energy Group

De participatie vloeibare brandstoffen & tankservices groeide uit tot absolute marktleider van de BeLux. Aanwezig in de B2C en B2B markt, zorgt Comfort Energy Group voor een klantgerichte aanpak gekenmerkt door efficiëntie en een verantwoorde omgang met de beschikbare energiebronnen.

"Met de ‘Energy Life Cycle approach’ bieden we de klanten waardevolle diensten aan en streeft Comfort Energy Group ernaar om de klant maximaal te ontzorgen. Met onze kwalitatieve vloeibare brandstoffen en een focus op energieoptimalisatie zetten we belangrijke toekomstgerichte stappen in het binnen- en het buitenland.”

Tom Lambert
Meer info
20
filialen
350+
medewerkers
850
miljoen omzet
Climagroup
02

Climagroup

Climagroup is actief in de HVAC-R sector (B2B) waarbij het koeltechnische systemen levert en installeert over heel België met eventueel onderhoud, reparatie en monitoring. De focus ligt op klanten met meerdere vestigingen.

“Met de maatschappelijke tendens om te verduurzamen is Climagroup vooral blij om het verschil te kunnen maken. Bedrijven en fabrieken zijn verantwoordelijk voor de helft van het energieverbruik in België. Als wij kunnen bijdragen aan hun transitie naar een groene toekomst, dan zetten we daar voor 100% onze schouders onder.”

Martijn Wanten
Meer info
6
filialen
220+
medewerkers
50
miljoen omzet
Green & Durable Group
03

Green & Durable Group

Deze bedrijvengroep draagt bij aan een duurzame toekomst met investeringen in duurzame en technologische energie-oplossingen voor particulieren en bedrijven.

"De energietransitie is primordiaal voor onze samenleving. Door onze kennis en kunde van duurzame energieoplossingen te bundelen vormen we hierin het referentieplatform voor zowel particulieren als bedrijven."

Stefan Baeten
Meer info
14
filialen
450+
medewerkers
300
miljoen omzet
Multi Logistics Group
04

Multi Logistics Group

Multi Logistics Group is mede-aandeelhouder in een brede waaier aan logistieke bedrijven en investeert daarbij doelbewust in kennisoverdracht, duurzaamheid en waardevolle partnerships.

“Onze ambitie is niet om zomaar te groeien, maar om diensten aan te bieden die direct ingaan op de noden van de klant. Bovendien kiezen we voor een machinepark dat perfect aan die klantvraag voldoet, liefst met verduurzamende aspecten zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om alternatieve brandstoffen te gebruiken.”

Johannes Lagasse
Meer info
10
filialen
230+
medewerkers
50
miljoen omzet
Vestra Real Estate Group
05

Vestra Real Estate Group

Als vastgoedspecialist richt Vestra Real Estate Group zich op een breed aanbod van diensten in vastgoedbeheer en -ontwikkeling (residentieel en industrieel) en kiest daarbij voor kwaliteit, vertrouwen en flexibiliteit.

“Bij Vestra Real Estate Group geloven we sterk in het juiste project op de juiste plaats. Locatie is hierbij het allereerste aandachtspunt. Zodra we de ideale plek hebben gevonden en onze aandacht van de tekentafel naar de bouwsite verschuift, is de vertrouwensband met onze partners en klanten onze grootste prioriteit.”

Sven Bogaerts
Meer info
4
filialen
25+
medewerkers
16
miljoen omzet