Focus op groei

Hasco Invest kiest als investeringsholding bewust voor vijf investeringsdomeinen. Die zorgen voor focus, expertise, een doordachte groeistrategie en vormen de fundamenten van onze holding. Op deze solide basis kan elk bedrijf uitgroeien tot een professionele en rendabele onderneming.

Bedoeling van elk partnership is het stimuleren van een groeiproces door de creatie van een wisselwerking tussen de expertise, visie en ambitie van onze bedrijven enerzijds en de ondersteuning van Hasco Invest anderzijds. Die ondersteuning gaat verder dan louter het verschaffen van kapitaal. Bedrijven kunnen rekenen op de strategische inzichten van ons ervaren team en onze duurzaamheidsvisie, maar ook onze operationele kennis. We willen een klankbord zijn dat met onze knowhow en expertise meedenkt én uitdaagt zonder zelf alle touwtjes in handen te nemen. Zo bouwen we samen, met innovatieve ideeën, elke dag aan sterke en rendabele ondernemingen. Dat is de kracht van Hasco Invest.

Werken aan de wereld van morgen zit bij Hasco Invest niet enkel in het ondersteunen en versnellen van het groeiproces van bedrijven. Duurzaamheid wint elke dag aan belang binnen iedere bedrijfsvoering. Wij brengen de maatschappelijke noodzaak van duurzaamheid samen met de economische realiteit van bedrijven en werken in ieder partnership op een haalbare manier aan een duurzame toekomst.

In onze participaties leggen we steeds de focus op onze medewerkers. Vanuit ons historisch gegroeide familiale karakter willen we iedereen in onze investeringsgroep, ongeacht sector of functie een thuisgevoel geven. Iedereen deelt dezelfde visie en werkt samen aan hetzelfde doel. Hierdoor bouwt elke medewerker mee aan ons verhaal.