Multi Logistics Group

Van wegtransport over inland shipping tot stevedoring, de bedrijven in Multi Logistics Group geven mee vorm aan de definitie van flexibele logistiek. De groep ondersteunt haar participaties met expertise op het vlak van bedrijfsvoering, HR, juridische zaken, marketing en finance en zet sterk in op het beperken van de ecologische voetafdruk, onder andere door multimodaal te vervoeren en te investeren in innovatie.

Bezoek website
Multi Logistics Group heeft op dit ogenblik vooral participaties in de provincies Antwerpen en Limburg en ambieert de komende jaren nog verder te groeien in België door middel van strategische partnerships.
10
filialen
230+
medewerkers
50
miljoen omzet
60+
kranen
20.000.000+
ton overslag
Map
Kraanbedrijf voor het laden, lossen en opslaan van goederen die via het water worden aangeleverd

Kraanbedrijf voor het laden, lossen en opslaan van goederen die via het water worden aangeleverd

Kraanbedrijf D. Buermans is gespecialiseerd in het laden, lossen, transporteren en opslaan van goederen die door binnenvaart- en zeeschepen worden aangeleverd. Dat gaat van zand, grind en diervoeder tot big bags, stalen pijpen en betongaas. Het bedrijf bestaat al sinds 1977 en is actief in België en Nederland. Op de locaties in Zolder en Meerhout biedt Kraanbedrijf D. Buermans 70.000 m2 aan opslagruimte aan en het volledige machinepark van 70 kranen en machines wordt lokaal onderhouden door het eigen team.

Transportbedrijf voor dedicated transport

Transportbedrijf voor dedicated transport

Het Genkse bedrijf Lenaers Express transporteert sinds 1994 nationale en internationale leveringen. De focus ligt op dedicated transport, langetermijnoplossingen en een sterke vertrouwensband met de klant. Met zeven verschillende soorten voertuigen voert Lenaers Express zo’n 40 ritten per dag uit.

Transport- en plaatsingsbedrijf met specialisatie in kraanwerk

Transport- en plaatsingsbedrijf met specialisatie in kraanwerk

LKC Service is bedreven in het plaatsen van ondergrondse- en bovengrondse units, zoals afvalcontainers en gastanks. Daarnaast voorziet het bedrijf in kraanwagentransporten én in grond- en tuinwerken waarbij kranen en graafmachines nodig zijn. LKC Service is een zusterbedrijf van Lenaers Express en eveneens actief vanuit Genk.

Overslagbedrijf voor bulk- en stukgoederen, zowel op locatie als eigen kades met opslag

Overslagbedrijf voor bulk- en stukgoederen, zowel op locatie als eigen kades met opslag

Overslagbedrijf Nicola Samyn is gespecialiseerd in het lossen, overslaan en beladen van schepen met zowel bulk- als stukgoederen. Zij bieden hun diensten zowel op locatie van de klant als op eigen kades en opslagterreinen. Nicola Samyn verzorgt de overslag, inclusief vóór- en natransport van de goederen en biedt tevens tijdelijke opslag op de eigen terreinen.

Locatie voor opslag en overslag aan de Nete in Willebroek

Locatie voor opslag en overslag aan de Nete in Willebroek

RCT Stevedoring ontvangt met zijn havenlocatie in Willebroek schepen uit binnen- en buitenland voor de opslag en overslag van goederen. Het bedrijf is ISPS- en AEO-gecertificeerd en bevindt zich op een strategische locatie voor het aannemen van verschillende productstromen. RCT biedt 100.000 m2 aan opslagruimte aan, waarvan 25.000 m2 overdekt, en levert ook value-added services zoals bagging en packing.

Strategisch gelegen kade

SHTM (Ship Handling Terminal Meerhout) is strategisch gelegen langs het Albertkanaal met eigen kade van 150 meter. De site is 10 hectare groot voor overslag en opslag van goederen.

Overslagbedrijf met duurzame biomass-oplossingen

Overslagbedrijf met duurzame biomass-oplossingen

Transferium is een op- en overslagbedrijf dat service, efficiency en flexibiliteit biedt via twee watergebonden sites. Het bedrijf speelt ook een rol in de duurzame energie-industrie door verbindingen te creëren tussen bedrijven die afval recupereren en bedrijven die alternatieve brandstoffen gebruiken. Vaste contracten met overzee partners zorgen voor nuttige inzet van deze brandstoffen.

Overslagbedrijf met een vestiging in België en Nederland

Overslagbedrijf met een vestiging in België en Nederland

Sinds 1987 vervoert zaakvoerder Frank De Feijter goederen via boot. Tien jaar later richtte hij overslagbedrijf De Feijter op. De corebusiness van dit familiebedrijf; het laden en lossen van schepen in België en Nederland. De Feijter groeide uit tot een overslag business met elf kranen, een binnenvaartschip en een kraanschip.

RCT Stevedoring

Door de boekhouding, HR, IT en marketing uit te besteden, kan ik me focussen op mijn corebusiness

Koen Van Duysse
Lenaers Express

Ik heb het stuur nog altijd in handen, maar kreeg er met Multi Logistics Group een ervaren co-piloot bij!

Jan Lenaers