Vestra Real Estate Group

Vanuit haar hoofdkantoor aan de Kempische Kaai in Hasselt stuurt Vestra Real Estate Group een achttiental vennootschappen aan die voornamelijk in de vastgoedwereld actief zijn. De groep zet hoofdzakelijk in op projectontwikkeling waarbij gezocht wordt naar unieke locaties die residentiële projecten en KMO-units net dat tikkeltje extra geven.

De verschillende bedrijven van Vestra Real Estate Group staan klaar voor externe klanten, maar leveren ook diensten aan de overige bedrijven binnen Hasco Invest. Deze activiteiten gaan van facility management (schilder- en kluswerken, groenonderhoud, etc.) tot het opvolgen van vergunningen en keuringen. Hetzelfde geldt voor vastgoedverhuur.

Bezoek website
Duurzame projecten, slimme toplocaties met afwerking en service van de hoogste kwaliteit dankzij intensieve samenwerkingen.
4
filialen
25+
medewerkers
16
miljoen omzet
Map
Projectontwikkelaar in industriële en residentiële bouwprojecten

Projectontwikkelaar in industriële en residentiële bouwprojecten

Met een team van interne en externe specialisten kiest Vestra voor slimme projectontwikkeling over heel Vlaanderen. De locatie is daarbij van groot belang. Gronden die al langer in het bezit zijn van Vestra Real Estate Group worden geanalyseerd op hun ligging en aanbod en vervolgens bebouwd naar het plan dat de beste woon- of werkkwaliteit levert. Vestra richt ook de aandacht op nieuwe kavels die aangekocht en bebouwd kunnen worden en werkt de opgeleverde panden steeds perfect afgewerkt af.

Toekomstige site voor milieuvriendelijke industriële ontwikkelingen

Toekomstige site voor milieuvriendelijke industriële ontwikkelingen

PLH (Parc Logistique Hautrage) is een industriële, trimodale site in Saint-Ghislain die openstaat voor de ontwikkeling van CO2-neutrale industrie. De site is zo’n 30 hectare groot.

Flexwerkplekken aan de Grote Ring in Hasselt

Flexwerkplekken aan de Grote Ring in Hasselt

Dit bedrijvencentrum biedt kleine ondernemingen een flexibele werkplek aan. Huurders kunnen kiezen uit verschillende formules, gaande van enkel een postadres tot het huren van een eigen kantoor. De bewoners van Smartspace kunnen er ook vergaderzalen, lunchruimtes en ontmoetingsruimtes gebruiken. Dit in combinatie met de ideale ligging in Hasselt maakt Smartspace tot een echte hub voor succesvol zakendoen.

Specialist in tanksanering en bodemsanering

Specialist in tanksanering en bodemsanering

Sun Calor bestaat al sinds 1970 en begon aanvankelijk als verwarmingsinstallatiebedrijf, maar ontdekte al snel dat er behoefte was aan een specialistische partner voor grotere tanksaneringen. Vanuit deze saneringen groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler voor bodemsaneringen van vervuilde percelen.