Comfort Energy Group

Samen voor een duurzame toekomst

In het proces naar een betere leefwereld ligt een sleutelrol voor de brandstoffensector. Die zit in het aanbieden van doordachte en haalbare energieoplossingen die klanten dagelijks kunnen toepassen en in het nastreven van een verantwoorde omgang met de beschikbare energiebronnen via nieuwe inzichten en innovatieve ideeën.

Centraal in de aanpak van Comfort Energy Group is de CRE-benadering waarbij ingezet wordt op een maximale compensatie en uiteindelijke eliminatie van de CO2-uitstoot. Op deze manier wil Comfort Energy Group een duurzame meerwaarde bieden voor de bescherming van het milieu en een CO2-neutrale toekomst.

Bezoek website
Om een snelle en persoonlijke dienstverlening te garanderen bouwde Comfort Energy Group een uitgebreid netwerk uit van filialen en depots in België en Luxemburg.
20
filialen
350+
medewerkers
850
miljoen omzet
200+
voertuigen
1.000.000.000+
liter vloeibare brandstoffen
Map
Leverancier vloeibare brandstoffen

Leverancier vloeibare brandstoffen

De grootste onafhankelijke brandstoffenleverancier in België met meer dan 50 jaar ervaring. Actief in België en Luxemburg wil Comfort Energy een lokale en klantgerichte energieleverancier zijn die nadenkt en actief bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Aanbieder van tankdiensten

Aanbieder van tankdiensten

Specialist op vlak van stookolietanks waarbij alle diensten voor stookolietanks gegroepeerd zijn in 1 bedrijf. Van het plaatsen van nieuwe tanks over het uitvoeren van periodieke keuringen tot en met het verwijderen van stookolietanks.

Specialist in tanksaneringen

Specialist in tanksaneringen

Als marktleider in Wallonië beschikt Martens Cuve Services over meer dan 20 jaar ervaring in het saneren van mazouttanks, zowel voor de doorsnee exemplaren in particuliere woningen als de grotere industriële tanks.

Aan- en verkoop ADR-tankwagens

Aan- en verkoop ADR-tankwagens

Met 25 jaar ervaring is TVW Fuel Trucks marktleider op het vlak van bijna nieuwe en tweedehands tankwagens. Een veelzijdig team staat in voor de wereldwijde import en export van ADR-tankwagens met een snelle levering en maatwerk als grootste troeven.