Climagroup

Climagroup zet volop in op de beweging richting duurzaam koelen en doet dat met zeven dochterondernemingen die over de Belgische provincies zijn verspreid. Het businessmodel van de groep is echter overal hetzelfde: de klant een complete installatie aanleveren voor elk filiaal. En … altijd een technieker in de buurt hebben die meteen ingezet kan worden voor onderhoud, herstel of aanpassing. Ook is er telkens één aanspreekpunt voor de klant.  

Met grotere ketens zoals Aldi, Basic Fit, Toychamp, BMW en A.S.Adventure als klant is ongeveer 75% van het cliënteel van Climagroup terugkerend. Climagroup onderscheidt zich dan ook met een sterke aftersales service en denkt graag mee – eventueel in samenwerking met andere bouwpartners of participaties – over de juiste koeltechnische oplossing.

De groep ondersteunt haar ondernemingen met verschillende diensten, zoals aankoop, finance, HR, sales, engineering en IT. De ambitie is om een nationaal servicebureau op te richten zodat de bedrijven één centraal aanspreekpunt hebben. Ook is er een eigen opleidingscentrum in Alken voor de interne training van techniekers.

Bezoek website
Climagroup is het resultaat van een succesvolle samenwerking van zes verschillende bedrijven uit de klimatisatiesector met elk hun eigen knowhow en specialisatie.
6
filialen
220+
medewerkers
50
miljoen omzet
Map
Erkend installateur van koelinstallaties, verwarming en sanitair

Erkend installateur van koelinstallaties, verwarming en sanitair

Borcalor is sinds 1963 een gevestigde waarde in de wereld van verwarming, koeling, ventilatie en sanitair. Het bedrijf legt de nadruk op gedegen advies, een breed aanbod van toestellen en grote flexibiliteit tijdens het installatieproces. Borcalor is gevestigd in Bornem.

HVAC-oplossingen en koeling

HVAC-oplossingen en koeling

Sinds de oprichting in 1968 specialiseert Climabel zich in koel- en verwarmingssystemen voor de commerciële, industriële en residentiële markt. De focus ligt hierbij op maatwerk, technische expertise en kwaliteit in oplevering en service. 

Expert in klimatisatie, koeltechnieken, service en onderhoud

Expert in klimatisatie, koeltechnieken, service en onderhoud

Cooltech focust op grote projecten waarbij gevraagd wordt naar efficiënte koel- of ventilatie-installaties. Het bedrijf staat gekend voor haar oplossingsgerichtheid en investeert graag in een innoverend aanbod.

Innovatieve HVAC-R oplossingen

Innovatieve HVAC-R oplossingen

De Noyette is een ervaren specialist met innovatieve en duurzame koel- en HVAC-oplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector. Zo blijven de producten optimaal gekoeld terwijl personeel én klanten genieten van een comfortabele omgeving en een gezonde luchtkwaliteit.

Producent en installateur van ventilatiesystemen

Producent en installateur van ventilatiesystemen

Pure Air is een jonge en dynamische firma gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van ventilatiesystemen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit retailbedrijven en de industriële markt.

Aanbieder van klimaatsystemen

Aanbieder van klimaatsystemen

Met 30 jaar ervaring op het gebied van aircosystemen heeft Rob Air vandaag een leidinggevende positie op de Belgische markt. Het bedrijf biedt oplossingen op maat: van het installeren van een eenvoudige airco tot het aanleggen van een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. 

Pure Air

Hasco Invest biedt ambitieuze bedrijven de basis van waaruit ze kunnen werken.

Pieter Rober