Hasco Invest is een onafhankelijke, private holding die haar participaties ondersteunt om hun groeiambities te realiseren. Als familiale holding heeft zij een lange-termijn visie en een hoge betrokkenheid bij de bedrijven waarin zij participeert. Ons hoofdkantoor is gelegen te Hasselt.

Onze groep is voornamelijk tot stand gekomen via samenwerkingen en participaties in bestaande ondernemingen. Met toegewijde expertise en dankzij een sterke financiële ruggengraat, slagen we erin om nieuwe participaties succesvol te integreren binnen onze bedrijvengroep. Dit is ook de groeistrategie die we voor de toekomst wensen aan te houden.

Daarnaast zetten we ook sterk in op organische groei van onze activiteiten. Dit willen we bereiken door nog verder in te zetten op de tevredenheid van onze klanten, zonder in te boeten op onze efficiëntie.

Zo bestaan we vandaag intussen uit 5 verschillende business units (BU) verspreid over België en zijn we actief in Nederland.

Onze missie

Hasco Invest investeert mee in ondernemingen met een sterk groeipotentieel op basis van een weldoordachte buy-and-build strategie. Samen met onze stakeholders en een brede klantenportefeuille gaan we voor ecologisch, economisch en sociaal ondernemerschap om bij te dragen aan maatschappelijke welvaart en welzijn.

 

Waarden

 • Customer Driven
  In onze organisatie staat u als stakeholder centraal. Wij ontzorgen u en denken met u mee om concrete oplossingen aan te reiken.
 • Result Driven
  Uw doelstellingen als stakeholder samen realiseren, daar streven we naar. We gaan steeds voor het beste resultaat.
 • Teamwork
  Door sterk teamwork met onze externe en interne partners tillen we u als stakeholder structureel naar een nog hoger niveau.
 • Entrepreneurship
  Samen met u als stakeholder spelen we in op opportuniteiten om uw verdere groei en ontwikkeling te ondersteunen.
 • Ownership
  Voor u als stakeholder gaan we voor de toonaangevende ‘extra mile’. Met deze doorgedreven verantwoordelijkheidszin wensen we bij te dragen tot uw oplossing.
 • Integrity
  Onze langetermijnrelatie met u als stakeholder is gebaseerd op discretie, wederzijds respect en eerlijkheid. Daarom is integriteit een fundamentele waarde in elke samenwerking met u.