Het hoofdkantoor van Hasco Invest biedt diverse ondersteunende diensten aan onze business units.

De bedrijven kunnen zo zelf kiezen van welke stafdiensten ze gebruik wensen te maken en kunnen zich op die manier volledig focussen op hun operationele en commerciële activiteiten.

Met deze diensten wil Hasco Invest, naast als financiële investeerder, ook optreden als business partner voor al onze bedrijven.

  • Marketing
  • HR
  • IT
  • Juridische dienst
  • Aankoop
  • Administratie
  • Boekhouding
  • Debiteuren
  • Controlling

Clear Filters
Francis Wanten
Voorzitter
Francis Wanten
Voorzitter

Francis Wanten, oprichter en aandeelhouder van Hasco Invest, treedt op als voorzitter van het directiecomité.

Stefan Baeten
CEO
Stefan Baeten
CEO

Stefan Baeten, algemeen directeur van Hasco Invest, is actief voor onze groep sinds 2003. Hij ondersteunt de Business Unit Managers in hun operationele beslissingen en waakt over de algemene organisatie van de groep Hasco Invest.

Dennis Edey
CFO
Dennis Edey
CFO

Dennis Edey, financieel directeur van Hasco Invest, is actief voor onze groep sinds 2005. Hij draagt de eindverantwoordelijkheid voor Hasco Invest en haar Business Units op het vlak van Finance, Legal en IT.

Walter Vankerckhoven
CCO
Walter Vankerckhoven
CCO

Walter Vankerckhoven, commercieel directeur van Hasco Invest, is actief voor onze groep sinds 2004. Hij staat in voor de commerciële strategie van Hasco Invest en haar Business Units.

David Delellio
Vloeibare Brandstoffen
David Delellio
Vloeibare Brandstoffen

Als Business Unit Manager Vloeibare Brandstoffen wil ik samen met ons team een kostenbewuste en regionale brandstoffenleverancier zijn met een zo maximaal mogelijke service en comfort voor onze klant.

Sven Bogaerts
Vestra
Sven Bogaerts
Vestra

Met Vestra kunnen we alle aspecten van het bouwproces met kennis van zaken opvolgen en bijsturen. Onze klantgerichte aanpak, directe aanspreekbaarheid en korte beslissingslijnen maken Vestra flexibel en wendbaar. Wij maken er een punt van termijn en budget te respecteren zonder in te binden op kwaliteit.

Gert Geraerts
G&D Energy
Gert Geraerts
G&D Energy

​​​​​G&D Energy is een jeugdig team dat elke dag het beste van zichzelf geeft. Hernieuwbare energie is “het” antwoord op de energietransitie. Onze expertise en kennis in zonne-energie en batterijsystemen zorgen ervoor dat wij installaties slim kunnen aansturen. De laadpunten voor voertuigen integreren we in deze slimme oplossingen.

Stijn Gielen
Klimaatportefeuilles
Stijn Gielen
Klimaatportefeuilles

Samen doelstellingen realiseren is onze eindbetrachting. Teamwork betekent voor ons ‘samen sterk’. We steunen onze partners bij hun verdere ontwikkeling en leggen daarbij 100% verantwoordelijkheidszin aan de dag. 

Kristof Nagels
Klimatisatie & Ventilatie
Kristof Nagels
Klimatisatie & Ventilatie

Als Business Unit Manager binnen een familiale bedrijvengroep ben ik verantwoordelijk voor de tak klimatisatie en ventilatie. Wij zijn vandaag actief in heel Vlaanderen met de ambitie om een nationale speler te worden.

Koen Van Duyse
RCT Stevedoring
Koen Van Duyse
RCT Stevedoring

Met onze strategische ligging en performant team willen we een grote flexibiliteit aanbieden voor al hun noden in laden, lossen en stockeren van cargo’s.

Yves Struyve
GPC Europe
Yves Struyve
GPC Europe

Samen met ons team bij GPC willen we de referentie zijn in Solar en Storage Solutions in de Belgische markt. Op die manier wensen we hernieuwbare energieoplossingen voor iedereen toegankelijk maken

Stefaan Verschuere
Parc Logistique Hautrage
Stefaan Verschuere
Parc Logistique Hautrage

Parc Logistique Hautrauge (PLH) is een industriële site in Hautrage die volop in ontwikkeling is. De site heeft een grootte van 25ha en is trimodaal ontsloten (spoor, weg, water). Dit maakt van PLH de ideale locatie voor de herontwikkeling naar een industrieel bedrijvenpark.

Robin Bruninx
Encon
Robin Bruninx
Encon

Door kennis, ervaring en pragmatische aanpak worden aantoonbare resultaten behaald op maat van onze klanten. Encon neemt zijn verantwoordelijkheid op tijdens het volledige project en creëert zo een duidelijke meerwaarde voor bedrijven.

Renilde Bogaerts
Administratie
Renilde Bogaerts
Administratie

Onze dienst Administratie behandelt alle documenten aangaande commissienota’s, creditnota’s, accijnzen, verkeersboetes... Ook de hele administratie rond tankkaarten wordt door ons behartigd. Wij werken voornamelijk voor Comfort Energy en All-In Tank Service.

Ann Claesen
Boekhouding
Ann Claesen
Boekhouding

Samen met mijn team verzorgen we de boekhouding van de Climagroup en al haar partners. We controleren en boeken de facturen, doen de nodige registraties in het financiële en diverse dagboek en leveren correcte maand- en jaarcijfers aan onze collega’s van dienst Controlling aan. Daarnaast beantwoorden we allerhande ad hoc vragen van onze partners.

Laura Morabito
Boekhouding
Laura Morabito
Boekhouding

Onze dienst Boekhouding staat in dienst van alle partners van Hasco Invest. Wij behartigen de aan- en verkoopfacturen, controleren de inkomende betalingen en zorgen dat alle leveranciers correct en op tijd betaald worden, indienen van de btw-aangiftes... We zorgen elke maand voor de volledige maandafsluiting zodat Controlling over de nodige cijfers beschikt.

Sheila Peetermans
Boekhouding
Sheila Peetermans
Boekhouding

Ik zorg voor een geslaagde integratie van de boekhouding voor nieuwe entiteiten in de Hasco familie. Daarnaast ga ik in de voltallige groep actief op zoek naar verbeterpunten voor een efficiëntere werking van de afdelingen administratie en boekhouding.

Jef Evers
Controlling
Jef Evers
Controlling

Ons team is enerzijds verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte cijfers aan onze Business Unit Managers en de Raad van Bestuur. Anderzijds is het onze taak om inzicht te brengen in deze cijfers om op basis hiervan acties te adviseren, kostenbesparingen uit te voeren...

Tine Demulder
Debiteuren
Tine Demulder
Debiteuren

Samen met het credit collection team zorgen wij ervoor dat alle klantenbetalingen op een professionele en klantvriendelijke manier opgevolgd worden. Ook de administratie van de klantenrekeningen behoort tot ons takenpakket.Wij zijn tevens verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van alle verschillende partners binnen Hasco.

Hans Verholen
Debiteuren
Hans Verholen
Debiteuren

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en het beheer van het kredietrisico van de Holding Hascoinvest via het bepalen van kredietlimieten en het behandelen van dossiers dubieuze debiteuren. Ik doe dit in nauwe samenwerking met het Team Debiteuren.

Erwin Delandshere
Finance
Erwin Delandshere
Finance

Vanuit de afdelingen Boekhouding en Controlling zorgen wij voor zowel “compliance” als “business partnering”. Het aanleveren van cijfermatige informatie is enerzijds wettelijk verplicht (BTW-aangiftes, jaarrekeningen, aangiftes vennootschapsbelasting…) en anderzijds stelt ze Hasco Invest in staat om de juiste strategische beslissingen op een objectieve manier te nemen.

Leen Claes
HR
Leen Claes
HR

Binnen de HR-dienst zoekt ons rekruteringsteam steeds de meest geschikte persoon voor iedere functie en bouwt zo, samen met de bedrijven, aan een sterk team dat klaar is voor de toekomst. Ons payrollteam zorgt ervoor dat iedereen tijdig een correcte verloning en beloning ontvangt. Alles gebeurt in overeenstemming met onze strategie.

Karel Raemaekers
Legal
Karel Raemaekers
Legal

Samen met mijn team leiden we Hasco Invest steeds in goede banen. Wij zorgen ervoor dat juridische aangelegenheden op een feilloze manier worden aangepakt, opgelost en/of vermeden.

Ronny Tiri
Marketing
Ronny Tiri
Marketing

In samenspraak met de Business Unit Managers stippel ik het strategisch marketingbeleid uit en de positionering van elk merk. Samen met mijn team werken we acties uit die binnen onze strategie passen.

Kevin Rogiers
Aankoop
Kevin Rogiers
Aankoop

Onze dienst Aankoop staat in voor alle professionele en kwaliteitsvolle aankopen voor Hasco Invest. Zo realiseer ik samen met mijn team voor alle partners schaalvoordelen door raamovereenkomsten.

Contacteer ons

Hasco Invest is voortdurend op zoek naar nieuwe opportuniteiten en is bereid tot elk vrijblijvend gesprek.

Heeft U ook zin in een kennismakingsgesprek?

Stel gerust uw vraag