Vandaag zijn we actief in België en Nederland en bestaan we uit 6 verschillende business units:

 

Vloeibare brandstoffen & tankservices
In de business unit Vloeibare brandstoffen en tankservices zijn we actief in vloeibare brandstoffen en tankdiensten. Zo kunnen we onze klanten steeds een volledig energiepakket aanbieden.

 

Klimatisatie, koeltechnieken en ventilatie
Met onze business unit Klimatisatie, koeltechnieken en ventilatie zijn we actief in de HVAC-sector. Dankzij onze filialen verspreid over diverse provincies, zijn we in staat om nationaal te werken. Hierbij ontwerpen, installeren en onderhouden we technische koel- en klimaatsystemen in bedrijven.

 

Duurzame hernieuwbare energieoplossingen

In deze business unit focussen we op duurzame en hernieuwbare energieoplossingen. Het doel is om duurzame energieprojecten te realiseren en te investeren in kilmaatportefeuilles gericht op hernieuwbare energie.

 

Vastgoedbeheer & ontwikkeling
Met onze vastgoedtak focussen we zowel op de residentiële markt als op de herontwikkeling van industriële sites. We verzorgen daarnaast ook de facilitaire dienstverlening binnen onze Hasco Invest groep.

 

Logistiek
Binnen de logistieke poot zijn we actief in twee domeinen. Enerzijds richten we ons op vlootbeheer en verkoop van tankwagens, anderzijds verzorgen we de op- en overslag van ruwe grondstoffen. Beide activiteiten zijn zowel actief op de nationale als de internationale markt.

 

Gegevensbeheer & rapportering
Via een brede waaier aan business intelligence en data engineering consultancy helpen we onze klanten in de verdere ontwikkeling van hun business. Dit realiseren we door het aanleveren van inzichtelijke rapporteringen en dashboards. 

Clear Filters

Comfort Energy, met hoofdzetel in Hasselt, is de grootste onafhankelijke verdeler van stookolie in België en bestaat intussen meer dan 40 jaar. Met 13 eigen opslagplaatsen – verspreid over de verschillende provincies - en lokale handelaars in heel België willen we een lokale, kostenbewuste en klantgerichte energieleverancier zijn.

Al meer dan 20 jaar zijn we met All-in Tank Service specialisten in stookolietanks. De focus ligt op het uitvoeren van keuringen van stookolietanks, stookolietanks reinigen en/of verwijderen en het plaatsen van nieuwe mazouttanks. We richten ons tot bedrijven en particulieren. We bedienen onze klanten vanuit 3 regionale kantoren in België en hebben ons hoofdkantoor te Eke.

Bij Cooltech streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn inzake technische koel- en klimaatsystemen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Alken.

Bij De Noyette – Verstraete zijn we actief voornamelijk gericht op de commerciële en industriële koeltechniek. Verder hoort ook klimatisatie bij ons aanbod. Ons hoofdkantoor is gelegen te Eke.

Met Robair bieden we naast totaaloplossingen inzake commerciële en industriële koeling ook eenvoudige installaties aan inzake airconditioning. Ons hoofdkantoor is gelegen te Genk.

Vanuit Pure Air zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, reinigen en onderhouden van ventilatiesystemen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Genk.

Vanuit Inesco bieden we esco-contracten aan voor bedrijven en organisaties inzake hun energie-investeringen. Hierdoor genieten onze klanten van de voordelen van een energie-investering zonder hun financiële vrijheid op te geven en de uitwerking van energieprojecten te moeten opvolgen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bilzen.

We bieden met Borcalor oplossingen aan in verwarming, koeling en ventilatie voor de residentiële en de industriële markt. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bornem

Met M&K verzorgen we studies, installaties, onderhoud en services voor koeltechnische installaties, airconditioning en ventilatie. Ons hoofdkantoor is gelegen te Wilrijk.

GPC Europe, met hoofdzetel in Tielt, is een gespecialiseerde groothandel in fotovoltaische systemen,onderdelen en E-charging. Dankzij een ruime voorraad in ons eigen magazijn zijn we in staat om een flexibele werking en korte leveringstermijn te garanderen.

Hasco Climate Invest ontwikkelt, realiseert en exploiteert duurzame energieprojecten sinds 2018. Wij produceren ‘groene’ energie uit zonne- en windenergie. Dat doen we door zonnepanelen en windturbines te plaatsen op daken en terreinen van bedrijven in België en Nederland.

Encon is een studiebureau dat uitsluitend actief is op het vlak van energieprojecten voor bedrijven. We ontwikkelen en realiseren duurzame energieprojecten waarbij kostenefficiëntie primeert. Encon wil gekend zijn als een uniek ingenieursbureau dat totaaloplossingen op maat aanreikt: van studie tot concrete realisatie. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bilzen. Verder zijn we ook actief in Nederland.

Het Infinity-gebouw is één van ’s werelds meest duurzame gebouwen. Naast een state-of-the-art gebouw staan we echter ook voor duurzaam ondernemen en hoe we het verschil kunnen maken in deze wereld. Het is eveneens het hoofdkantoor van Encon gelegen te Bilzen.

Vestra is actief in projectontwikkeling en facilitaire dienstverlening. Sinds 2015 zijn we officieel bekend onder de naam Vestra. Momenteel beheren we meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt - bestaande of nieuwbouwappartementen - als op de herontwikkeling van industriële sites. Ons hoofdkantoor is gelegen te Hasselt.

Futurn is specialist in de (her-)ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en vormt bestaande sites om tot een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms en projecten op maat. Samen met Vestra vormt Futurn de vroegere site Mobis Neovia te Lummen om tot bedrijvenpark voor zowel grote als kleine bedrijven. Dit bedrijvenpark is gelegen in de Bosstraat te Lummen.

Met TVW Fuel Trucks bieden we nieuwe en tweedehands vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens, trekkers, bestelwagens en bedrijfswagens aan voor binnen- en buitenland. We zijn marktleider op het vlak van verkoop van tweedehands ADR-tankwagens en onderscheiden ons in snelle levering en maatwerk over verschillende merknamen heen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Lummen.

Smartspace is een eigentijdse en flexibele werkomgeving waar alles in het teken staat van kwaliteit, warmte en service. Zonder de onpersoonlijke uitstraling van een flex-office. Centraal: úw professionele identiteit, visibiliteit en bereikbaarheid. Meer nog, bij Smartspace wordt werken ook beleving en inspiratie.

RCT Stevedoring is een logistieke partner net buiten de haven van Antwerpen in Willebroek. Zij bieden totaaloplossingen voor het laden, lossen en stockeren van verscheidene goederen (boomstammen, mineralen, ertsen, …). Deze logistieke dienstverlening gebeurt zowel via water als de weg.

Lenaers Express is gespecialiseerd in zowel nationaals als internationaal transport, daarbij gaat het om zowel paketten als om volumetransport. 

LKC Service is gespecialiseerd in het plaatsen en ophalen van containers. Ook kan u bij ons terecht voor het vervoer van al uw goederen waarvoor een kraanwagen vereist is. Wij kunnen uw goederen laden en lossen, zelfs op verdiepingen en in kelders. Daarnaast beschikken we over enkele graafmachines, waarmee wij uw grond- en tuinwerken kunnen uitvoeren.

Thinq biedt een brede waaier aan business intelligence en data engineering consultancy aan dat de klanten helpt in de verdere ontwikkeling van hun business. Via Qlik-software zorgen ze voor inzichtelijke rapporten en overzichten over allerhande data.