Vandaag zijn we actief in België en Nederland en bestaan we uit 5 verschillende business units:

Energie en Services
In de business unit Energie en Services zijn we actief in vier takken met name vloeibare brandstoffen, gas & elektriciteit, tankdiensten en duurzame energieprojecten. Zo kunnen we onze klanten steeds een volledig energiepakket aanbieden.

 

Klimatisatie en Ventilatie
Met onze business unit Klimatisatie en Ventilatie zijn we actief in de HVAC-sector. Dankzij onze filialen verspreid over diverse provincies, zijn we in staat om nationaal te werken. Hierbij ontwerpen, installeren en onderhouden we technische koel- en klimaatsystemen in bedrijven.

 

Logistiek
Binnen de logistieke poot zijn we actief in twee domeinen. Enerzijds richten we ons op vlootbeheer en verkoop van tankwagens, anderzijds verzorgen we de op- en overslag van ruwe grondstoffen. Beide activiteiten zijn zowel actief op de nationale als de internationale markt.

 

Vastgoed
Met onze vastgoedtak focussen we zowel op de residentiële markt als op de herontwikkeling van industriële sites. We verzorgen daarnaast ook de facilitaire dienstverlening binnen onze Hasco Invest groep.

 

Business Intelligence
Via een brede waaier aan business intelligence en data engineering consultancy helpen we onze klanten in de verdere ontwikkeling van hun business. Dit realiseren we door het aanleveren van inzichtelijke rapporteringen en dashboards. Ons hoofdkantoor is gelegen te Hasselt.

Clear Filters

Onze stafdiensten treden op als partner van onze business units op vlak van marketing, HR, IT, Legal, aankoop, boekhouding, credit collection, administratie en controlling. Op die manier kunnen onze business units zich volledig focussen op hun commerciële en operationele doelstellingen.

Comfort Energy, met hoofdzetel in Hasselt, is de grootste onafhankelijke verdeler van stookolie in België en bestaat intussen meer dan 40 jaar. Met 13 eigen opslagplaatsen – verspreid over de verschillende provincies - en lokale handelaars in heel België willen we een lokale, kostenbewuste en klantgerichte energieleverancier zijn.

Al meer dan 20 jaar zijn we met All-in Tank Service specialisten in stookolietanks. De focus ligt op het uitvoeren van keuringen van stookolietanks, stookolietanks reinigen en/of verwijderen en het plaatsen van nieuwe mazouttanks. We richten ons tot bedrijven en particulieren. We bedienen onze klanten vanuit 3 regionale kantoren in België en hebben ons hoofdkantoor te Eke.

Encon is een studiebureau dat uitsluitend actief is op het vlak van energieprojecten voor bedrijven. We ontwikkelen en realiseren duurzame energieprojecten waarbij kostenefficiëntie primeert. Encon wil gekend zijn als een uniek ingenieursbureau dat totaaloplossingen op maat aanreikt: van studie tot concrete realisatie. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bilzen. Verder zijn we ook actief in Nederland.

Het Infinity-gebouw is één van ’s werelds meest duurzame gebouwen. Naast een state-of-the-art gebouw staan we echter ook voor duurzaam ondernemen en hoe we het verschil kunnen maken in deze wereld. Het is eveneens het hoofdkantoor van Encon gelegen te Bilzen.

Vanuit Inesco bieden we esco-contracten aan voor bedrijven en organisaties inzake hun energie-investeringen. Hierdoor genieten onze klanten van de voordelen van een energie-investering zonder hun financiële vrijheid op te geven en de uitwerking van energieprojecten te moeten opvolgen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bilzen.

Bij Cooltech streven we ernaar een betrouwbare partner te zijn inzake technische koel- en klimaatsystemen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Alken.

Bij De Noyette – Verstraete zijn we actief voornamelijk gericht op de commerciële en industriële koeltechniek. Verder hoort ook klimatisatie bij ons aanbod. Ons hoofdkantoor is gelegen te Eke.

Vanuit Pure Air zijn we gespecialiseerd in het plaatsen, reinigen en onderhouden van ventilatiesystemen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Genk.

Met Robair bieden we naast totaaloplossingen inzake commerciële en industriële koeling ook eenvoudige installaties aan inzake airconditioning. Ons hoofdkantoor is gelegen te Genk.

Met M&K verzorgen we studies, installaties, onderhoud en services voor koeltechnische installaties, airconditioning en ventilatie. Ons hoofdkantoor is gelegen te Wilrijk.

We bieden met Borcalor oplossingen aan in verwarming, koeling en ventilatie voor de residentiële en de industriële markt. Ons hoofdkantoor is gelegen te Bornem

Vestra is actief in projectontwikkeling en facilitaire dienstverlening. Sinds 2015 zijn we officieel bekend onder de naam Vestra. Momenteel beheren we meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt - bestaande of nieuwbouwappartementen - als op de herontwikkeling van industriële sites. Ons hoofdkantoor is gelegen te Hasselt.

Futurn is specialist in de (her-)ontwikkeling van bedrijfsvastgoed en vormt bestaande sites om tot een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms en projecten op maat. Samen met Vestra vormt Futurn de vroegere site Mobis Neovia te Lummen om tot bedrijvenpark voor zowel grote als kleine bedrijven. Dit bedrijvenpark is gelegen in de Bosstraat te Lummen.

Met TVW Fuel Trucks bieden we nieuwe en tweedehands vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens, trekkers, bestelwagens en bedrijfswagens aan voor binnen- en buitenland. We zijn marktleider op het vlak van verkoop van tweedehands ADR-tankwagens en onderscheiden ons in snelle levering en maatwerk over verschillende merknamen heen. Ons hoofdkantoor is gelegen te Hasselt.

RCT Stevedoring is een logistieke partner net buiten de haven van Antwerpen in Willebroek. Zij bieden totaaloplossingen voor het laden, lossen en stockeren van verscheidene goederen (boomstammen, mineralen, ertsen, …). Deze logistieke dienstverlening gebeurt zowel via water als de weg.

Thinq biedt een brede waaier aan business intelligence en data engineering consultancy aan dat de klanten helpt in de verdere ontwikkeling van hun business. Via Qlik-software zorgen ze voor inzichtelijke rapporten en overzichten over allerhande data.

GPC Europe, met hoofdzetel in Tielt, is een gespecialiseerde groothandel in fotovoltaische systemen,onderdelen en E-charging. Dankzij een ruime voorraad in ons eigen magazijn zijn we in staat om een flexibele werking en korte leveringstermijn te garanderen.

Hasco Energy Development richt zich op het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van hernieuwbare energie-oplossingen in Nederland. Dit omvat met name PV zonne-energie projecten op daken bij bedrijven of op terreinen en windturbines. Onze partner Encon ondersteunt ons hierbij met haar brede expertise en ervaring. We kunnen de klant volledig ontzorgen en investeren uit eigen vermogen.